Logo denoordwijker.nl
<p>Kevin en Ron Vlaar. |&nbsp;</p>

Kevin en Ron Vlaar. | 

(Foto: PR)
Sport

Snurkfestijn SJC met inzameling Spieren voor Spieren

  Sport

Veel gesnurkt werd er niet tijdens het HIP Snurkfestijn voor de kids van JO8 en 9 van voetbalvereniging SJC. Een weekeind vol spelletjes, voetbal, nachtje logeren en vooral veel plezier maken met elkaar. Omdat sporten helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend is, werd tijdens het Snurkfestijn geld ingezameld  voor Spieren voor Spieren. 

“Dit jaar hebben we alle verwachtingen overtroffen”, laat de organisatie weten. “En dit bleef niet onopgemerkt: we kregen een persoonlijk bedankje van de ambassadeur van Spieren voor Spieren, Ron Vlaar. De cheque ter waarde van 8.616 euro werd overhandigd aan ambassadeur Kevin die speciaal naar de kantine was afgereisd om deze in ontvangst te nemen. 

Snurkfestijn Bokaal

Het festijn stond dit jaar in het teken van het WK Voetbal. De negen teams werden daarom vernoemd naar één van de deelnemende landen, de meest fantastische outfits waren gecreëerd. Het hele weekend konden de teams punten verzamelen. Belangrijk onderdeel is altijd de ‘Cees de Haas Penalty Bokaal’, waarbij de deelnemers vanaf de elf meter een aantal selectiekeepers van SJC moesten verslaan. Winnaars waren Gert en Viggo. Bij de swingende prijsuitreiking bleek team Brazilië de winnaar, maar samen met hen werden alle teams gehuldigd.

“Dit jaarlijkse festijn zou niet plaats kunnen vinden zonder de enthousiaste leiding en organisatie van John Hoogeveen en Jochem van der Zalm. Alle sponsoren en vrijwilligers: bedankt!”

Meer berichten