Afbeelding
Foto: De Muze

MiniMuze: een nieuw Kindertheaterfestival in Noordwijk

woensdag 1 mei 2024 10:00 tot vrijdag 3 mei 17:00

Theater De Muze kondigt met enthousiasme het allereerste MiniMuze Festival aan, een nieuw kindertheaterfestival dat jonge gezinnen in Noordwijk en omgeving een kennismaking biedt met al het moois dat theater te bieden heeft. Het festival gaat plaatsvinden van 1 t/m 3 mei.

In de meivakantie vindt het kindertheaterfestival MiniMuze plaats. Het festival biedt een gevarieerd programma met voorstellingen die zowel de allerkleinsten (vanaf 2 jaar) als de oudere kinderen (4-8 jaar) zullen betoveren. Tijdens de festivaldagen vinden er dagelijks twee verschillende kindervoorstellingen plaats met titels als ‘Anansi de Spin’, ‘Discodip’, Sjakie en Jopie’ en meer!  

Laagdrempelig kennismaken met theater

MiniMuze heeft als voornaamste doel om kinderen van 2 tot 8 jaar kennis te laten maken met theater en kunst. “Investeren in de culturele ontwikkeling van onze jonge generatie is van onschatbare waarde,” zegt Christiaan, directeur van De Muze. “Het MiniMuze Festival is een fantastische gelegenheid voor gezinnen om op een laagdrempelige manier in aanraking te komen met hoogwaardig theateraanbod, speciaal afgestemd op hun jonge kijkers.”

Ticketinfomatie

Het MiniMuze Festival belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor jong en oud! Tickets zijn verkrijgbaar voor €10,- per stuk. Voor gezinnen die meerdere voorstellingen willen bijwonen, is er de mogelijkheid tot stapelkorting wanneer zij voor meerdere voorstellingen kaarten aanschaffen. 

Voor meer informatie en kaarten, bezoek demuze.nl of neem contact op met de kassa van het theater, via kassa@demuze.nl.

Locatie