Informatie

De Noordwijker.nl is de webeditie van het nieuwsblad De Noordwijker. Op onze site staat het laatste nieuws, een uitgebreide agenda en advertenties. Ons nieuwsblad De Noordwijker is vanaf mei 2006 in het leven geroepen en heeft een frisse en moderne uitstraling. De Noordwijker besteedt uitgebreid aandacht aan het verenigingsleven in het dorp, houdt een vinger aan de pols van de plaatselijke politiek en schrijft over wat de Noordwijker én de bezoekers van Noordwijk willen weten.

Actualiteiten worden afgewisseld met interviews van interessante mensen. Er wordt aandacht besteed aan cultuur de geschiedenis van Noordwijk en wekelijks wordt een uitgebreide uitgaansagenda geplaatst. De Noordwijker ligt elke dinsdag in de bus en is echt een blad om even voor te gaan zitten. Niet alleen om te ontdekken wat Noordwijk wekelijks allemaal in huis heeft maar tevens om even lekker te genieten.

Focus
Door onze lokale focus behalen wij een zeer hoge leesdichtheid. Voor diverse uitgaven is zelfs een percentage tussen de 85-95% gemeten. Iedereen is immers benieuwd naar wat er in het dorp te koop is. Lokaal adverteren doet verkopen, en met onze aantrekkelijke doorplaatstarieven kunt u ook een grotere regio prima bereiken.

Uitgeverij Verhagen werkt met een lay-out gedreven opmaak: dit houdt in dat wij onze kranten volgens een vast stramien opbouwen en vaste advertentieformaten gebruiken. Dit zorgt voor een verzorgde uitstraling en een hoge attentiewaarde.

Klik hier voor de tarievenlijst voor online adverteren.

Voor informatie en tarieven neem je contact op met onze media adviseurs

Afbeelding

Wanda de Mooij
T. 06 19697483
Wanda.de.mooij@uitgeverijverhagen.nl

Afbeelding

Michelle Visch
T. 06 - 192 340 36
michelle.visch@uitgeverijverhagen.nl

of met de advertentieafdeling T. 071 - 409 16 37
advertentie@uitgeverijverhagen.nl

De Noordwijker wordt gratis huis-aan-huis verspreid en is bovendien gratis af te halen bij:

• Boekhandel van der Meer
• Dirk
• Gemeentehuis Noordwijk
• Woonzorgcentrum St. Jeroen
• Bruna, Hoofdstraat 99
• VVV Marketing Noordwijk, Vuurtorenplein

Oplage: 11.900

Verschijningsdag: dinsdag

Gebied: Noordwijk aan Zee en Noordwijk- Binnen