Afbeelding
Foto: Cor de Mooy

Inboedel TuineXtra wordt geveild

Algemeen

De inboedel van TuineXtra wordt binnenkort geveild. Op 30 januari werd het faillissement uitgesproken voor het tuincentrum aan de Van Berckelweg in Noordwijk. Na de overname in 2014 moet eigenaar Dirk van der Zwan dan toch de deuren sluiten. Een doorstart voor het tuincentrum bleek na nader onderzoek niet mogelijk.

Het tuincentrum had een gevarieerd assortiment voor zowel binnen als buiten. Daarnaast opende het in 2018 een landwinkel waar lokale producten konden worden geproefd en gekocht. Onder deze boeren-delicatessen vielen onder andere kaas, jam en wijn. In het pand was ook een uitgebreide horecagelegenheid aanwezig, het Landcafé. Hier konden bezoekers even uitrusten met een hapje en bijpassend drankje. De overgebleven inventaris van het gehele pand zal online worden geveild.

Op de veiling

Meer dan 300 kavels, die in verschillende categorieën vallen, komen beschikbaar op de veiling. Zo kan er geboden worden op verschillende kunstplanten, decoratie, tuin- en parkmachines, horeca-apparatuur, meubilair en meer. Op vrijdag 19 april wordt er een kijkdag georganiseerd waarbij de kavels bezichtigd kunnen worden. Geïnteresseerden zijn welkom op vrijdag 19 april tussen 12:00 en 14:00 uur aan de Van Berckelweg 51 te Noordwijk.

De online veiling is al geopend en zal sluiten op maandagavond 22 april vanaf 19.30 uur. Op veel kavels kan worden geboden vanaf 10 euro. Na gratis registratie kan er geboden worden op de veilingitems. Bekijk de kavels op de website en bied mee: https://onlineveilingmeester.nl/nl/veilingen/6669/kavels

Uit de krant