Afbeelding

Nieuwe horecagelegenheid geopend aan het Oosterduinsemeer

Algemeen

Op zondag 28 april 2024 heeft de Volière aan het Oosterduinsemeer in Noordwijkerhout haar deuren geopend. Een nieuwe horecagelegenheid waar men vanaf 09.00 uur ‘s ochtends tot ‘s avonds laat terecht kan voor een ontbijt, koffie, lunch, diner of cocktail.

Initiatiefnemers zijn de eigenaren van Como & Co, ook gelegen aan het Oosterduinsemeer. Al eerder exploiteerden zij op dezelfde plek het Italiaanse MAMA, dat ruim 2,5 jaar draaide als horeca pop-up. Afgelopen september werd het pand van MAMA gesloopt om ruimte te maken voor de Volière. Ook de entree van het naastgelegen bungalowpark Sollasi kreeg een make over, waardoor ruimte is ontstaan voor een vernieuwde speeltuin en ruime gratis parkeergelegenheid.

De Volière heeft naast het restaurantgedeelte twee aparte ruimtes welke geschikt zijn voor o.a. particuliere feesten en zakelijke bijeenkomsten. Ook is de Volière een officiële trouwlocatie. Met haar grote terras direct aan het water, leent de locatie zich tevens goed voor diverse (sport-en spel)activiteiten.

De menukaart is internationaal georiënteerd waarbij shared dining tot de opties behoort. De Volière is zeven dagen in de week vanaf 09:00 uur open voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner.

Meer informatie is te vinden op www.devoliere.nl.

Uit de krant