Afbeelding
Foto: pr

OV werkt hard aan najaarsfeesten

Algemeen

Na een zeer succesvolle Koningsdag o.a. op de Grent is Oranjevereniging Noordwijk alweer druk bezig met de organisatie van de najaarsfeesten van 28 t/m 31 augustus in Noordwijk Binnen.

‘De invulling is een vanwege steeds strengere vergunningseisen, hoge kosten en veiligheid een enorme klus, maar wij proberen weer een leuk en divers programma te maken voor alle inwoners van Noordwijk, van jong tot oud’, verklaart woordvoerder Melissa Hoekstra.

‘Helaas hebben we wel moeten besluiten dat we na vele jaren de wielerronde uit ons programma moeten halen. Naast genoemde redenen als veiligheid, vergunningseisen en kosten is het steeds moeilijker om een redelijk aantal deelnemers aan de start te krijgen, er is simpelweg minder belangstelling voor. Onze vicevoorzitter en meer dan 20 jaar onze Koersorganisator Piet de Ridder ziet ook de noodzaak in om de wielerronde, nogmaals helaas, te moeten schrappen. Piet wordt enorm bedankt voor zijn jarenlange inzet.

Uiteraard zijn we bezig met een alternatieve invulling en zullen een aantal succesvolle onderdelen van vorig jaar terugkomen, aangevuld met nieuwe onderdelen. Om mooie evenementen te organiseren hebben wij uiteraard wel leden nodig!’ 

Kijk voor meer informatie op www.oranjeverenigingnoordwijk.nl

Uit de krant