Logo denoordwijker.nl
Foto: PR
Kort nieuws

Voedseldeelkastje in Herberg De Liefde

Samen hebben we alles. Zullen we delen? Dat is de basis van waaruit het idee voor het voedseldeelkastje in Herberg De Liefde is ontstaan.

We kopen allemaal weleens iets wat we toch niet lekker vinden, of waarvan we teveel hebben ingekocht, of we krijgen iets, wat niet naar onze smaak is. Een ander zou daar wél blij mee zijn. Zonde om spullen weg te gooien, toch? We kunnen ruilen! Dat is niet alleen goed voor het milieu, het maakt ons ook bewuster van ons koopgedrag en ruilen is ook gewoon leuk! 

Wie niet wil ruilen, maar wel voedingsproducten of verzorgingsproducten wil doneren, is welkom om deze in het kastje te zetten. Het voedseldeelkastje staat in het halletje van Herberg De Liefde op het Lindenplein 6 in Noordwijk-Binnen (voormalige ABN/AMRO). Het is dag en nacht toegankelijk. Mensen die het op dit moment niet zo ruim hebben, zijn welkom om eruit te halen wat ze nodig hebben.

Als er vragen zijn over het voedseldeelkastje, kan men terecht bij Angela Maria, initiatiefnemer van Herberg De Liefde, 06 22329846.

Meer berichten