Logo denoordwijker.nl
Foto:

Reuring gaat door in aangepaste vorm

Ondanks corona is er gewoon Reuring in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk. Met wat aanpassingen is er veel mogelijk. 

In Noordwijk: elke vrijdag vrije inloop van 10.00-11.00 uur, gratis sport en spel met de buurtsportcoach op het voetbalveld (Duinwetering 105), buiten biljarten, een praatje etc.

In Noordwijkerhout: elke dinsdag van 10.00-11.00 uur, vrije inloop: gratis sport & spel met de Buurtsportcoach en een praatje op het VVSB voetbalveld aan Doctor Schaepmanlaan 2

De Zilk: elke maandag van 10.00-11.00 uur, vrije inloop: gratis sport & spel met de Buurtsportcoach en een praatje op het van Nispen voetbalveld aan de Sportlaan 31

Verder heeft Reuring een Messenger-groep. Hierop delen Reuringvrienden o.a. creatieve ideeën of leuke gezellige wetenswaardigheden (geldt voor alle locaties). Er zijn online spelletjes te doen op: maandag van 9.30 tot 10.30 uur; dinsdag van 9.30 tot 10.30 uur; vrijdag van 9.30 tot 10.30 uur. Wil je ook in deze Reuring online groep? Bel gerust.

Op donderdag 15 april is er voor alle locaties een weggeefpagina, zie Facebook. Op 22 april is er Reuring in actie! Wat bak jij ervan? Kom je bakmeel ophalen. Info volgt. Op 29 april is het Koningsweek met verrassing.

Reuring komt langs voor een praatje aan de deur, worden bezoekers opgebeld en gewandeld met diegenen, die dat nodig hebben. Tuintjes worden opgeknapt en de boodschappenservice staat voor ieder klaar.

“Juist in deze moeilijke tijd, zien we een groei aan bezoekers”, aldus Els Troch. “We willen er graag voor hen zijn. Dus: als mensen Reuring in hun leven willen, bel gewoon 06-50610135 voor een praatje aan de deur of via de telefoon.”

Meer berichten