Hulp bij belastingaangifte
Logo denoordwijker.nl
<p>Belastingaangifte doen is niet voor iedereen eenvoudig.</p>

Belastingaangifte doen is niet voor iedereen eenvoudig.

(Foto: pr)
Kort nieuws

Hulp bij belastingaangifte

Bij veel mensen valt binnenkort weer (of is inmiddels binnen) de bekende blauwe envelop in de bus voor de aangifte over 2020. Voor velen een schrikbeeld, maar niet voor die mensen die al jarenlang hun aangifte laten doen door de belastinginvullers van de gezamenlijke lokale Ouderenbonden en Stichting Welzijn Noordwijk. 

Zij zijn hier klaar voor en kunnen ook dit jaar u weer helpen, niet alleen met uw aangifte inkomstenbelasting, maar ook eventueel met uw huur- en zorgtoeslag. Deze vrijwilligers hebben hiervoor een gedegen opleiding gevolgd, die speciaal gericht is op de eenvoudige belastingaangiften. Deze service wordt door de belastinginvullers tegen een kleine onkostenvergoeding (€12,00) verleend per adres. De doelgroep: leden van de lokale Ouderenbonden en donateurs van Stichting Welzijn Noordwijk, met een jaarinkomen tot € 35.000 (alleenstaande) of € 50.000 (gehuwden/samenwonenden.) 

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden? Dat kan na 1 maart telefonisch via de coördinator, de heer Hans van de Hoeven: 06-5363 2160, die met 12 vrijwilligers klaar staat om u te helpen. .

Meer berichten