Huisartsenposten roepen op en bedanken | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Foto: pr

Huisartsenposten roepen op en bedanken

Het is hartverwarmend om te ervaren dat ondernemers en particulieren in onze regio meedenken over hoe zij kunnen bijdragen aan de strijd tegen het Coronavirus.

De huisartsenposten worden regelmatig benaderd met aanbiedingen van beschermingsmaterialen. Pedicures, tandartsen, bouwbedrijven en particulieren weten de huisartsenposten te vinden om hun beschikbare mondkapjes en andere materialen aan te bieden. Dat helpt ons enorm en wordt tevens als een hart onder de riem ervaren door huisartsen, triagisten, doktersassistenten en andere medewerkers. Maar de vraag naar persoonlijke beschermingsmaterialen blijft groot, om die reden doen wij de volgende oproep: 

Bedrijven en particulieren die beschermingsmaterialen op voorraad hebben, worden verzocht deze af te staan aan de huisartsenposten in de regio. Het betreft materialen als mondkapjes (chirurgisch, FFP1, FFP2 en FFP3), plastic schorten (lange mouw en halter) of kunststof overals. Twijfelt u of uw materiaal geschikt is of wilt u materiaal komen brengen bij de huisartsenposten? Breng het dan bij voorkeur naar de huisartsenpost locatie Voorhout, Rijnsburgerweg 4b. De materialen zullen vooral worden gebruikt voor de Corona-spoedpost in Leiderdorp. Hier worden patiënten gezien met een Coronaverdenking die zijn doorgestuurd door de huisartsen uit de hele regio Zuid-Holland Noord.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>