Afbeelding

Nu stemmen op favoriete sportmensen

Algemeen

De jury had het de afgelopen weken pittig met het beoordelen van de meer dan 100 sportnominaties die de afgelopen maanden zijn binnengekomen. Ontzettend veel mooie sporters zijn aangedragen en de waardering vanuit de organisatie is groot voor alle inzendingen.

De jury is eruit en de top drie genomineerde sporters per categorie zijn bekend. Vanaf nu kan op www.sportverkiezingennoordwijk.nl gestemd worden op de ultieme sportfavoriet.

De genomineerden zijn:

Sportteam: Noordwijk MB1; VV Noordwijk Heren 1; Judoteam Bollenstreek.
Sportman: Kevin Langeree; Robert Hendriks; Martijn Smak.
Sportvrouw: Marit Huiberts; Jalou Langeree; Ria Duivenvoorden.
Sporttalent: Eloise de Mooij; Jonna van de Velde; Floor van der Linden.
Sportvrijwilliger: Tino de Groot; Carola van Hunnik; Johan Zagers

Sportinitiatief

Mocht je op de avond van de Sportverkiezingen Noordwijk het podium willen pakken voor jouw sportinitiatief dan kan dat. Mail deze naar info@sportverkiezingennoordwijk.nl en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

De uitslag van de stemronde wordt op zondag 9 februari 2020 vanaf 19.00 uur tijdens de Sportverkiezingen Noordwijk in het Leeuwenhorst in Noordwijkerhout bekend gemaakt. Het is een gratis evenement waar iedereen welkom is.

Via social media (Facebook en Instagram), de website en de digitale nieuwsbrief kan men helemaal op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via de website of via info@sportverkiezingennoordwijk.nl

Uit de krant