Heren 2 bezorgt NOVO verjaardagscadeau | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Foto:
Sport

Heren 2 bezorgt NOVO verjaardagscadeau

Afgelopen zaterdag was een prachtige dag voor volleyballend Noordwijk. Het lustrum van 45 jaar werd gevierd èn het tweede team mocht het kampioenschap vieren. Dit werd gevierd met de hele vereniging en oud-leden en vrienden van NOVO.

Met een complete thuisspeeldag was Sportpark Duinwetering weer goed gevuld met volleyballers. Heren 2 is 2 wedstrijden voor het einde van het seizoen in een spannende vijfsetters tegen Leython heren 4.

Het hele seizoen liepen de heren van Marco Krijger al voor op de anders teams, alleen moest het team de goede lijn doorzetten om het kampioenschap veilig te stellen. Het Lustrum feest 's avonds werd daarbij gebruikt om het kampioenschap te vieren.

Direct na de wedstrijd van het eerste team werd op Sportpark Duinwetering gebruik gemaakt van een heerlijk Chinees buffet en konden oude verhalen opgehaald worden. Onder andere met een grote foto reeks van oude foto's en krantenknipsels van de wedstrijden, maar ook de Starbalm Strandlopen, het Noordwijkse Beachvolleybaltoernooi en de Avondvierdaagse.

Het aansluitende feest werd compleet gemaakt door de coverband Eve and the Northern Lights. Tot in de late uurtjes verruilden de volleybalschoenen voor dansschoenen. Na een geslaagde avond wordt uitgekeken naar het volgende lustrum.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>