Medewerkers vinden Marente 'Beste Werkgever' | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
| Foto: deBeeldredacteur
| Foto: deBeeldredacteur
Kort nieuws

Medewerkers vinden Marente 'Beste Werkgever'

Zorgorganisatie Marente heeft het keurmerk 'Beste Werkgever' ontvangen. Dit betekent dat Marente als werkgever uitblinkt op thema's als bevlogenheid, betrokkenheid en goed werkgeverschap. Dit mooie resultaat is gebaseerd op de waardering van de eigen medewerkers. Het tevredenheidsonderzoek onder medewerkers is door het externe bureau Effectory begeleid. Het 'Beste Werkgevers Keurmerk' is Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Marente heeft het keurmerk voor een jaar.

De score is op alle fronten beter dan bij het laatste tevredenheidsonderzoek dat twee jaar geleden onder medewerkers werd gehouden. Marente scoort hoog en ver boven het landelijk gemiddelde op bevlogenheid, betrokkenheid en goed werkgeverschap.

Bestuursvoorzitter Gerrit Jan Vos: 'We zijn trots op dit resultaat; het keurmerk 'Beste Werkgever' met één ster. Marente investeert volop in personeel en opleidingsbeleid en in dienend leiderschap én zet de zorg echt centraal. Tevreden medewerkers zijn minder vaak ziek, dit leidt dus tevens tot een laag verzuim. Het verzuim is inmiddels over heel 2018 gedaald tot onder de 5%, terwijl de landelijke trend in de VVT-sector een stijging laat zien richting de 7%.' Marente blijft volop investeren in medewerkers, zodat de zorgorganisatie een aantrekkelijke werkgever blijft voor haar medewerkers en voor nieuwe medewerkers.
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>