Afbeelding

NOVO Volleybal zoekt nieuwe leden

Algemeen

NOVO Volleybal is een actieve en levende vereniging in Noordwijk, waar met plezier in alle leeftijden en op alle niveaus wordt gevolleybald. Maar er is behoefte aan nieuwe leden om de verschillende teams te komen versterken.

De trainingen vinden plaats in sportpark Duinwetering. Iedereen die een keer mee wil trainen kan gewoon eens langs komen tijdens de trainingen om de sfeer te proeven. Iedereen die dat wil mag gratis 3 keer meetrainen! De trainingen zijn op maandagavond en op woensdagavond. Op deze avonden begint de training voor de jeugd om 18.00 uur (mini's half vijf). Later op de avond zijn de zijn de trainingen voor de dames- en heren teams.
Als je liever recreatief een balletje slaat, kan dat ook. Elke vrijdagavond om 20.30 uur wordt er eerst een half uurtje besteed aan techniek en training. Als er nieuwelingen zijn, wordt hen de beginselen van het volleybal-spel uitgelegd. De avond wordt altijd afgesloten met een uur onderlinge wedstrijden.


Alle trainingen beginnen in de laatste week van augustus. De contributie van NOVO Volleybal is laag, omdat er veel wordt georganiseerd, waardoor er op een andere manier geld in het laatje komt. Leden van NOVO organiseren de Avondvierdaagse in Noordwijk, een Beach Volleybal toernooi en de bekende STARBALM Strandlopen. Alle reden om een keer te komen kijkje te komen nemen bij NOVO. Zie voor meer informatie www.novovolleybal.nl

Uit de krant