Afbeelding

Handbalsters MSV winnen van HVOS

Algemeen

Het nieuwe jaar was pas 7 dagen oud maar de competitie is al weer van start gegaan ook voor de dames van HV MSV. Tegenstander deze zondag was HVOS. Dit team staat eerste in de competitie.

MSV begon met 3 wissels aan de klus en de eerste aanval van HVOS leverde al een penalty op voor HVOS. De toon leek gezet. Emma Schepens scoorde daarna fraai uit de hoek de 1-1. Zo ging het een kwartier door, om en om scoren. Mede door doelpunten van Marloes Halvemaan, Samantha Godé en zus Joyce werd het 4-4. Het lukt MSV even om een kleine voorsprong van 2 doelpunten op te bouwen voordat HVOS weer langszij kwamen, 7-7. De ruststand werd uiteindelijk 8-8.
Na de rust was het eerst HVOS die scoorde maar Marloes maakte weer gelijk. Na een gelijke stand van 12-12 kon MSV eindelijk aan een eigen wedstrijd beginnen. Een aantal toegekende penalty's aan HVOS werden door keepster Sonja Loos uit het doelgehouden, ook en paar doelpogingen van doorgebroken speelsters werden met verve uit het doel gehouden.

Door doelpunten van respectievelijk: Emma, Joyce en Karin kon er enige afstand genomen worden en ook deze keer behouden blijven. In de laatste seconden kreeg HVOS nog een penalty die zij benutten en de eindstand bracht op 18-14 voor de dames van MSV.

Op zondag 21 januari spelen de dames uit tegen Roda'71 in Rotterdam.

Uit de krant