Afbeelding

Noortuks Liedjesfestival in Heeren van Noordwijck

Algemeen

Op zondag 10 december houdt Carnavalvereniging de Noortukkers zoals elk jaar het gezellige liedjesfestival. De toegang is gratis. Dit jaar is het Liedjesfestival in de Heeren van Noordwijck. Het beloofd weer een gezellige gezinsmiddag te worden, waar jong en oud kan genieten van veel Noortuks talent. De middag begint om 15.00 uur.

Iedereen, dames en heren, individueel of met meerdere, nodigen wij uit om hun lied ten gehore te brengen. Ook de zeer jeugdige zangers en zangeressen zijn zeer welkom.
Breng een zelf geschreven lied ten gehore op een ludieke wijze, op bestaande of zelf geschreven muziek. Het kan een carnavaleske tekst zijn maar ook smartlappen of teksten over Noordwijk zijn welkom. Door middel van een eigen cd, muziekband of instrument kan men voor eigen begeleiding zorgdragen. Voor begeleiding kan worden gezorgd, als dit tijdig wordt aangevraagd. Er is keuze uit veel liedjes. Meer informatie hierover bij Jos van Duin. Er is geen sprake van een competitie, dus elke deelnemer is winnaar. Als je gaat deelnemen neem dan gezellig je familie, vrienden en kennissen mee.
Ook dit jaar heeft het Liedjesfestival de primeur van het Prinsenlied. Belangrijk is dat het publiek dit lied, vooral het refrein, eenvoudig kan meezingen. Het nieuwe Prinsenpaar zal met hun gevolg aanwezig zijn en ook het Hofkapel zal natuurlijk niet ontbreken.
Meer informatie of inschrijven voor dit gezellige muzikale festijn kan bij Jos van Duin, tel. 3617264 of 06-20156313. Laat tijdig weten of je een lied ten gehore wilt brengen zodat dit in het programma kan worden meegenomen.
Natuurlijk is iedereen, ook zonder muzikale inbreng, welkom. Het wordt op 10 december vanaf 15.00 uur in de Heeren van Noordwijck gewoon weer een keune Noortukse middag.

Uit de krant