Afbeelding

Trio Vuelo en Barbe Bock Trio in Het Cultuurcafé

Algemeen Cultuur

Zaterdag 25 en zondag 26 november beloven gezellige dagen te worden in de Noordwijkse Kerkstraat. Doe Sinterklaasinkopen dit weekend onder muzikale begeleiding van Trio Vuelo en het Barbe Bock Trio bij van der MEER/Het Cultuurcafé.

Eén van de huisbands van Het Cultuurcafé kunnen ze zich wel noemen: Trio Vuelo. Het Noordwijkse gezelschap van gitaristen Hans Plug en Hans Wildschut en basgitarist Hans de Witt treedt zaterdag 25 november op vanaf 15.00 uur.
Trio Vuelo combineert eigen nummers met veelal op Spaanse en Zuid-Amerikaanse leest geschoeide bestaande nummers. Maar er zijn ook uitstapjes naar lichte jazz en popmuziek.

Vuelo staat voor de vlucht van een vogel, een mooie verwijzing naar het brede repertoire van het gezelschap. De drie akoestische gitaren brengen u al snel in dromerige en vaak swingende vakantiesferen. Onlangs brachten zij hun eerst cd Unofficial Demo uit.
Aanvang 15.00 uur, toegang vrij, graag wel even reserveren via www.boekhandelvandermeer.nl

Het Barbe Bock Trio is een jazztrio bestaande uit zangeres Barbe Bock, gitarist Martin Hanssen en bassist Kees Barnhoorn en treedt zondag 26 november op vanaf 15.00 uur.
Het trio is in 2017 geformeerd op initiatief van Bock die haar passie voor de muziek van Billy Holiday en Frank Sinatra wilde waarmaken via een eigen jazzformatie. Het repertoire van het trio bestaat uit een aantrekkelijke mix van jazz standards uit het American Songbook en meer modern werk van o.a. Erykah Badu en Norah Jones.
Aanvang 15.00 uur, toegang vrij, graag wel even reserveren via www.boekhandelvandermeer.nl

Uit de krant