Drukte van belang bij Atlantikwall Museum | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Cultuur

Drukte van belang bij Atlantikwall Museum

De afgelopen weken, ondanks het stralende weer, is het bezoek aan het Atlantikwall Museum nog nooit zo groot geweest. Nu het op www.atlantikwall.nl mogelijk is om te boeken voor een rondleiding, via de tab "uw bezoek", is het aantal bezoekers de laatste weken rond de 300 uitgekomen. 

Mensen uit heel Europa weten inmiddels de bunkers in Noordwijk te vinden, reserveringen  komen dan ook uit diverse landen. En de reacties in hun gastenboek liegen er ook niet om.
Deze maand is het gangenstelsel nog te bezoeken. De vleermuizen zijn ook al weer op zoek naar een onderkomen voor de komende winter en daarom moet Stichting Atlantikwall Museum Noordwijk het gangenstelsel afsluiten voor hun overwintering. 
Maar eerst verwacht de Stichting nog 3 zondagen open te zijn en zijn de gangen nog te bezoeken. Afgelopen zaterdag waren er maar liefst 321 bezoekers, rondgeleid door bekwame gidsen, die in de diverse talen de geschiedenis van de Atlantikwall in het algemeen en die van Noordwijk in het bijzonder enthousiast kunnen vertellen.
De toegangsprijs bedraagt € 5,00 voor volwassenen en € 3,00 voor kinderen jonger dan 12 jaar.    
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>