Logo denoordwijker.nl
Kort nieuws

Dag van de Mantelzorg

mantelzorg ♦ Jaarlijks staat er in november de nationale Dag van de Mantelzorg op de agenda. Door het hele land worden er activiteiten georganiseerd om extra aandacht aan iedereen te geven die zorgt voor een naaste. Ook in Noordwijk vieren we deze dag. Op zaterdag 12 november worden de mantelzorgers in het zonnetje gezet.

Consulent Mantelzorg Wendy Clason: "Er wordt een mooi programma opgezet om met elkaar een fijne en ontspannen middag te hebben, waar onder het genot van koffie met iets lekkers verhalen en ervaringen kunnen worden gedeeld, de wethouder een woordje zal doen en ook een hilarisch muzikaal theaterstuk zal worden opgevoerd. Martine Zeeman van Zeeman Theaterprodukties hebben we bereid gevonden om voor u een speciale voorstelling te maken genaamd 'Zeeërs en Binders en de Mantelzorg', met o.a. scenes uit het leven van een mantelzorger, verluchtigd met liedjes en gespeeld door Noordwijkers voor Noordwijkers!"

Noordwijkse mantelzorgers zijn welkom van 14.00 tot 16.30 uur bij De Baak Seaside, Koningin Astridboulevard 23. Vanaf 14.00 uur staat de koffie klaar. De middag is gratis voor mantelzorgers, maar zij dienen wel ingeschreven te staan bij het Steunpunt Mantelzorg Noordwijk.

Mantelzorgers die nog niet bij het steunpunt geregistreerd staan en wel willen deelnemen, kunnen contact opnemen tot uiterlijk 7 november via tel. 8200295 of 06-55456779 en via mantelzorgsteunpunt@welzijnnoordwijk.nl


Meer berichten