Logo denoordwijker.nl
Foto: PR
Kort nieuws

Pubquiz in The Base en X-Out

Heel veel jongeren in Nederland willen nieuwe mensen ontmoeten, maar hoe pak je dat nou goed aan? Social Friday has your back! Welzijnskwartier organiseert een Social Friday activiteit in Noordwijk op vrijdagavond 1 oktober aanstaande.

Welzijnskwartier houdt voor jongeren in Katwijk, Noordwijk, Hillegom, Lisse en Teylingen de gratis Social Friday Pub Quiz. Er zijn 6 vragenrondes met elk een eigen thema: wie is het, sport, waar ligt het, muziek, dieren, films en series.

Jongeren kunnen zowel online als bij een jongerencentrum van Welzijnskwartier meedoen. Zo kan iedereen deelnemen en mooie prijzen winnen. De hoofdprijs is een belevenis naar keuze. Denk aan een high-tea, een escaperoom of misschien heb je zin in een potje paintbal. Je strijdt met jouw groep tegen andere jongeren in de andere gemeenten. Dus de winnaars gaan niet alleen met een vette prijs naar huis, maar zij mogen zich ook de slimste van de hele Duin & Bollenstreek noemen!

De pubquiz is voor jongeren van 12 t/m 23 jaar en duurt van 19.30 tot 20.30 uur. Meedoen kan met een groep van 2 tot 10 personen.

The Base, Van Panhuysstraat 15 in Noordwijk of X-Out, Viaductweg 50 in Noordwijkerhout en Online. Of kijk op de website voor andere locaties van Welzijnskwartier.

Aanmelden en info bij Luc Meeuwenoord (luc.meeuwenoord@welzijnskwartier.nl) of tel. 06-40451836. Wil je online meedoen? Of wil je samen met een vriend, vriendin of familielid meedoen? Dat kan! Meld je dan ook eerst aan bij Luc.

Sociale boost
Door de coronamaatregelen hadden jongeren lange tijd veel minder sociaal contact. “Je ziet nu dat veel jongeren een duwtje in de rug nodig hebben om op sociaal vlak weer beter in hun vel te zitten”, aldus Jolanda van Gerwe. Ze is oprichter van Stichting Join us en organiseert Social Friday. “Dat broodnodige zetje, dat is precies wat Social Friday biedt aan jongeren: een gezellige avond met andere jongeren die óók dat duwtje in de rug nodig hebben.” Tijdens deze avond ontmoeten jongeren alleen maar gelijkgestemden die het ook fijn vinden nieuwe mensen te leren kennen. Op tientallen plekken in het hele land kunnen jongeren op vrijdagavond 1 oktober anderen ontmoeten tijdens een gezellige Social Friday activiteit.

Meer berichten