Afbeelding
Foto: Wim Lanser

Extra voorstelling Belle en het Beest

Algemeen Cultuur

Wegens succes komt Belle en het Beest met een extra voorstelling in De Muze te staan! Wees er wel snel bij, want de kaarten gaan snel!

Echte schoonheid zit diep vanbinnen; zo vertelt het bijzondere verhaal van de dertiende sprookjesvoorstelling van Van Hoorne Entertainment. Met ruim 125.000 bezoekers per theaterseizoen zijn de magische familiemusicals, waaronder De Kleine Zeemeermin en Doornroosje, al vele jaren échte publiekstrekkers. In 2021-2022 gaat de sprookjestraditie verder met Belle en het Beest De Musical!

In één van de meest romantische volkssprookjes spelen Sita Vermeulen en Bettina Holwerda afwisselend de rol van Belle: een slim, sprankelend meisje die verder leert kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest. Natuurlijk komt ook in dit kleurrijke koninkrijk het altijd populaire, groene tovenaarsduo Titus & Fien tevoorschijn. Uiteraard zorgen zij weer voor een flinke dosis beestachtig goede humor voor jong én oud!

Zaterdag 2 oktober, aanvang 13.30 en 16.00 uur. De plaatsbewijzen kosten € 24,00. De theaterbalie van De Muze is geopend en telefonisch bereikbaar op: maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur, maandagavond van 18.00 uur tot 21.00 uur.

Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. Voor online of telefonisch reserveren wordt € 1,00 extra per plaatsbewijs in rekening gebracht. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuze.nl 

Uit de krant