Afbeelding

Openingsweekeinde DE NIEUWE WERELD

Algemeen Cultuur

KunstKlank presenteert van 8 juli t/m 8 augustus DE NIEUWE WERELD op het Landgoed Calorama in Noordwijk Binnen. Een kunstroute met werken van lokale, nationale en internationale beeldend kunstenaars, leidt iedere week naar een andere voorstelling. De ‘boulevard van voorstellingen’ heeft, net als de beeldende kunst, DE NIEUWE WERELD als inspiratie en leidraad.

In het openingsweekend (9, 10 en 11 juli) presenteert KunstKlank het concert DE NIEUWE WERELD. In deze concertante voorstelling luiden we een nieuwe wereld in waarin we ons laten inspireren door muziek, natuur, oude wijsheid en nieuwe inzichten.

Met muziek van: JP Jofre, De Ruiter, Dvorák en Bloch en uitgevoerd door het KunstKlank ensemble: Inge Jongerman (viool), Anita Jongerman (viool), Martin de Ruiter (bandoneon), Eduard Ataev (altviool) en Xandra Rotteveel (cello) Sopraan: Renée Brunt. Artistiek team: Herma van Piekeren, Inge Jongerman, Martin de Ruiter (muziek), Paul Boereboom en Pim Veulings (beeld), Peter Velthuijzen (geluid).

Aanvangstijden: 17.00 uur en 20.00 uur (totale duur: 1.45 uur). Bij grote belangstelling ook een concert om 14.00 uur. 

Tickets (concert incl. kunstroute) €22,50 | €17,50 (jongeren t/m 25 jaar), verkrijgbaar via www.kunstklank.nl

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant