Leonard Pfeiffer.
Leonard Pfeiffer. Foto: Stephan Vanfleteren

BiebTalk met Ilja Leonard Pfeiffer

Algemeen Cultuur

Op 13 april van 20.00 tot 21.15 uur wordt Ilja Leonard Pfeijfer online geïnterviewd door Frénk van der Linden over onder andere zijn boeken Quarantaine, dagboek in tijden van besmetting en Grand Hotel Europa.

Interviewer Frénk van der Linden vraagt Ilja wat hem in deze tijd bezig houdt. En via zijn boeken Quarantaine, dagboek in tijden van besmetting en Grand Hotel Europa, wordt ingegaan op wat hem heeft bewogen deze boeken te schrijven. Wat heeft het hem gebracht? En hoe bijzonder is het dat Grand Hotel Europa, een boek over liefde in tijden van massatoerisme, Europese identiteit, nostalgie en het einde van een tijdperk, juist nu in deze tijd weer zeer actueel is?

De thema’s die worden besproken met Ilja worden grotendeels aan de deelnemers overlaten. Deelnemers wordt gevraagd om vooraf vragen toe te sturen en deze worden op 13 april beantwoord. Uiteraard is op de avond zelf ook genoeg mogelijkheid om vragen te stellen middels de chat.

Schuif op 13 april om 20.00 uur aan bij deze online ontmoeting die georganiseerd wordt door Bibliotheek Bollenstreek, Bibliotheek Oostland en Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar. Kaarten kosten €5,00 voor leden en €6,50 voor niet-leden en zijn verkrijgbaar via www.bibliotheekbollenstreek.nl/biebtalk

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant