Cathérine Vergouw gaat voor Bruisend Noordwijk de politiek in
Logo denoordwijker.nl
Cathérine Vergouw.
Cathérine Vergouw. (Foto: PR)
Politiek

Cathérine Vergouw gaat voor Bruisend Noordwijk de politiek in

In de raadsvergadering van 26 januari is Cathérine Vergouw (42) voorgedragen als nieuw commissielid voor Bruisend Noordwijk in de commissie Welzijn. Daarbij zal zij zich in het bijzonder richten op welzijn en zorg, maar ook bijvoorbeeld sport en gezondheid.

Cathérine Vergouw brengt veel kennis en ervaring mee op het gebied van gastvrijheid, destinatiemarketing, (zakelijke) evenementen en vrijetijdsbesteding. Hiervoor heeft zij onder meer gewerkt als Teamleider Inspiratie voor Stichting Destinatie Noordwijk & Noordwijkerhout (Noordwijk Marketing), een samenvoeging van Stichting Noordwijk Marketing en Stichting VVV Noordwijkerhout Daarvoor werkte ze meer dan tien jaar voor hotelketens als Hilton en Marriott in marketing-pr-functies, eveneens in de evenementenbranche en communicatieadviesbureaus.

Fractievoorzitter Jaap de Moor over de recente versterking binnen zijn partij: ‘Wij zijn bijzonder blij met de komst van Cathérine als nieuwe en jonge aanwinst. Zij kan helpen om de principes en doelstellingen van Bruisend Noordwijk aan de man of vrouw te brengen.

Cathérine Vergouw: ‘Er speelt veel binnen de gemeente Noordwijk wat betreft inwoners, klantcontact en interactie. Ik wil vooral verbinding tussen burger en politiek, waarbij we luisteren naar elkaar en daarnaar kunnen handelen. Mijn politieke carrière begint nu als lid van de commissie Welzijn, maar op termijn zal ik mij uiteraard ook meer gaan verdiepen in andere beleidsterreinen. Ik heb er zin in.’

Vergouw besluit: ‘Er zijn voldoende actuele thema’s binnen Bruisend Noordwijk die mij breed inspireren en waar ik samen met Jaap graag daadkrachtig vervolg aan geef.’

Meer berichten