Sint en Pietenactie Donatiefonds zoekt nieuwe aanvragen | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Sint en Pietenactie | Foto: PR
Sint en Pietenactie | Foto: PR (Foto: )
Kort nieuws

Sint en Pietenactie Donatiefonds zoekt nieuwe aanvragen

Sint en Pietenactie Katwijk is al ruim 20 jaar een begrip in de Katwijk en zelfs daarbuiten te noemen. Met een enorme groep betrokken vrijwilligers maken zij ieder jaar het Sinterklaasfeest en pakjesavonden tot een onvergetelijk feest bij bij talloze particulieren, basisscholen, sportverenigingen, bedrijven en tal van instellingen met een bijzondere doelgroep. Maar ook de jaarlijkse lichtjesoptocht met vele honderden bezoekers en de intocht van de goedheiligman nemen ze voor hun rekening. Alle opbrengsten van de stichting gaan naar goede doelen.

In 2018 heeft het bestuur het Sint en Pietenactie Donatiefonds opgericht, om zo meerdere lokale initiatieven een financiële bijdrage te schenken. Al twee jaar op rij heeft het Donatiefonds mooie giften mogen doen aan tal van inzendingen. 

Ook dit jaar willen zij heel graag mooie initiatieven een financiële bijdrage doen. Juist in deze tijd, waarin het vaak lastig blijkt om kleinschalige initiatieven overeind te houden of te kunnen realiseren. Omdat zij geen financiële steun meer ontvangen of zelf inkomsten kunnen genereren, maar wel veel goeds doen in de samenleving. Vanaf begin dit jaar is de Sint en Pietenactie Donatiefonds mailbox weer open voor nieuwe initiatieven die aanspraak willen maken op een mooie donatie. 

Alle particulieren, verenigingen, scholen enz. met een goed idee welke uitgevoerd wordt in Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg of Noordwijk en gericht op kinderen, kunnen een aanvraag indienden bij het donatiefonds.

Initiatieven kunnen zich aanmelden tot en met 31 mei op www.sintenpietenactie.nl/donatiefonds, hier zijn ook de voorwaarden te vinden om aanspraak te kunnen maken op een gift uit het donatiefonds. De aanvragen die in aanmerking komen voor een donatie zullen begin september op de hoogte worden gesteld.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>