Logo denoordwijker.nl

Duurzamer eten in beeld

De Liberale Vrijdagmiddag Borrel vond afgelopen vrijdag plaats in de Beweegschool. Tijdens deze borrel werden de aanwezigen verrast met duurzame hapjes, van vier ondernemers uit Noordwijk. Voedingskundige Isabelle Groenstege vertelde wat deze hapjes duurzamere keuzes maakt. Daarnaast lichtte zij toe hoe de ondernemers aan duurzamere voeding werken en welke uitdagingen zij daarbij tegenkomen. 

Deze speciale catering werd georganiseerd door Linda en Hans Vink van de Beweegschool en Isabelle Groenstege van My FoodStyle. Zij vinden het belangrijk dat de mogelijkheden voor duurzaam eten in Noordwijk beter in beeld worden gebracht. "Er is een verandering gaande naar duurzamer eten", vertelt Groenstege. "Dat is nodig. Echter, in Noordwijk verloopt deze nog traag. Door de mogelijkheden voor duurzamer eten beter in beeld te brengen, kunnen we dit versnellen." 

Aanwezigen op de borrel reageerden enthousiast. Wilt u zich ook inzetten om de mogelijkheden voor duurzamer eten beter in beeld te brengen in Noordwijk? Neem dan contact op met Isabelle Groenstege via isabelle@myfoodstyle.nl

Meer berichten