Logo denoordwijker.nl
<p>Wethouder Ter Hark en Quirine Kamphuisen van Noordwijk Marketing bij de lancering van de nieuwe website. | Foto: Ina Verblaauw</p>

Wethouder Ter Hark en Quirine Kamphuisen van Noordwijk Marketing bij de lancering van de nieuwe website. | Foto: Ina Verblaauw

(Foto: Ina Verblaauw)
UPDATE

Website kuuroord gelanceerd

Donderdag 7 oktober was het precies één jaar geleden dat aan de gemeente Noordwijk de status van Kuuroord werd verleend. Een goed moment om de Healthy Life Site te presenteren. Dit gebeurde in Streekmuseum Veldzicht.

Quirine Kamphuisen van Noordwijk Marketing gaf een korte toelichting op de site. Wethouder Roberto ter Hark prees de inzet van allen die deze site mogelijk hebben gemaakt. “Er wordt duidelijk zichtbaar gemaakt wat er in Noordwijk mogelijk is”. Daarbij kan een keuze worden gemaakt of je als bewoner of als bezoeker op zoek gaat wat bij je past. Dat kan een Boost zijn of een Wellness. Er is in eerste instantie gekozen voor een selectie van alle 600 mogelijkheden die Noordwijk te bieden heeft. 

Marjolijn van der Jagt, die vanaf dag één betrokken is bij de toekenning van Kuuroord, heeft de samenstelling van het programma met een team samengesteld. Grote dank voor alle horeca, wellness, musea en Staatsbosbeheer voor hun inzet een goed programma aan te bieden. Na afloop van de presentatie werd met de aanwezigen ceremonieel een kruidenthee gedronken, met uitleg over de heilzame werking. Ook dit is een onderdeel van het programma. De pilot loopt tot half maart en richt zich uitsluitend op de Nederlandse markt.

Dat zal na de evaluatie volgend jaar worden uitgebreid tot de internationale markt.

U wordt van harte uitgenodigd een kijkje te nemen op www.healthylife-noordwijk.nl wat bij u past.

Meer berichten