Afbeelding
Foto: Shutterstock

Kinderboekenweek in Bibliotheek Bollenstreek

Algemeen Cultuur

Van 6 t/m 17 oktober is het weer tijd voor de Kinderboekenweek. De Bibliotheek Bollenstreek organiseert verschillende activiteiten voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. De Kinderboekenweek staat dit jaar in het teken van beroepen, onder het motto Worden wat je wil. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om te fantaseren over de toekomst.

De Bibliotheek Bollenstreek organiseert tijdens de Kinderboekenweek leuke activiteiten om kinderen te laten dromen over later. In elke vestiging is een voorleesmiddag waarbij mooie verhalen worden voorgelezen. Er zijn supercoole games te spelen en er reist een Photobooth langs alle vestigingen van de bibliotheek. Kinderen kunnen verkleed als kok, piloot, prinses of een ander favoriet beroep op de foto.

De activiteiten zijn gratis en aanmelden vooraf is niet nodig. Meer informatie over de activiteiten is te vinden op www.bibliotheekbollenstreek.nl

Meer in de bibliotheek
De Bibliotheek Bollenstreek biedt onder meer boeken, e-books, tijdschriften en activiteiten voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen tot 18 jaar is het lidmaatschap gratis. Niet-leden kunnen gebruikmaken van de collectie en van activiteiten in de Bibliotheek. Alleen voor het lenen van boeken en andere materialen is een lidmaatschap nodig. 

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant