Afbeelding

Zesde Starbalm Strandloop was zwaar

Algemeen Sport

Er stond een flinke zuidwesten wind tijdens de strandloop van 27 juli. In combinatie met hoog water zorgde dat voor zware omstandigheden waarin de lopers de strijd met het strand aangingen. Niettemin waren er bijna 300 lopers die deze strijd wel durfden aangaan en waren de tijden die gelopen werden nog niet eens zo erg slecht.

De dagsponsor op deze avond was Snackbar Boerenburg die ervoor zorgde dat iedere loper werd ingehaald met een banaan. Deze loop viel wederom samen met de WK Hobie Cat, bij de zeilvereniging was het gezellig druk.
De voorinschrijvers hebben allemaal een kaartje voor een losse loop ontvangen voor een introducee. Daar wordt goed gebruik van gemaakt, want er zijn regelmatig nieuwe gezichten te zien.
De klassementslopers konden ook deze avond hun shirts afhalen. De loop 3 van enkele weken geleden moest vanwege de dreiging van onweer helaas worden afgelast. Ter compensatie worden de strandlopen verlengd, de laatste loop is nu op donderdag 24 augustus.
Er zijn dus nog 4 lopen te gaan en de strijd om de bekers is voor het grootste deel van de klassementen volop gaande, dus dat levert nog genoeg spanning op de komende weken.
Maar er is ook altijd ruimte om mee te doen als losse loper. De kosten bedragen dan € 2,50 voor lopers t/m 15 jaar en € 3,50 voor iedereen daarboven. Na afloop ontvang je dan een herinnering voor de prestatie. Meer informatie over de Strandlopen kun je vinden via www.strandlopen.nl.
Dit is tevens de plek waar je na iedere loop de uitslagen, standen en foto's kunt bekijken.
Voor meer informatie kun je ook bellen met 06-15121900 of 06-30621587.


Uit de krant