Logo denoordwijker.nl
Bij De Zeester op de Willem van den Bergh wordt op zaterdag 24 september Burendag gevierd. | Foto: PR
Bij De Zeester op de Willem van den Bergh wordt op zaterdag 24 september Burendag gevierd. | Foto: PR
Kort nieuws

's Heeren Loo Noordwijk viert Burendag

burendag ♦ Beter een goede buur dan een verre vriend! Dat vinden ook de medewerkers van gespecialiseerd dagcentrum De Zeester van 's Heeren Loo in Noordwijk. Daarom organiseren zij op zaterdag 24 september, tijdens de landelijke Burendag, allerlei activiteiten voor jong en oud. Van 10.00 tot 16.00 uur is er op het buitenterrein van De Zeester aan de Dolfijnlaan 1 in Noordwijk (locatie Willem van den Bergh) van alles te doen. Iedereen is uitgenodigd.

Op het terrein van 's Heeren Loo zijn de hele dag activiteiten. Er staan kraampjes met onder andere zelfgemaakte artikelen van cliënten. De jongste buren onder ons kunnen zich uitleven op het springkussen of zich laten schminken. Daarnaast is er volop muziek. Om 10.30 uur is er optreden van blaaskapel de Rijntappers en vanaf 14.00 uur komt het shantykoor Kattuks Volk. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie, thee of beker limonade met een zelfgemaakt stuk appeltaart kan men op het terras met volle teugen genieten van de reuring ter plekke. Dit allemaal op initiatief van de begeleiders en cliënten van GDC De Zeester.

Kofferbakverkoop

Naast de verschillende burendag activiteiten is er ook een kofferbakverkoop. Heeft u nog spullen thuis die u kwijt wilt? Dan bent u tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom ze bij ons te verkopen. Aanmelden kan via maja.vermist@sheerenloo.nl

Iedereen is uitgenodigd

De kinderen en jongeren van de Zeester willen zich graag aan u voorstellen. Daarom is iedereen van harte uitgenodigd om Burendag met mee te vieren.

Meer berichten