De nieuwe musical gaat over Sophie, die na de dood van haar moeder Donna haar leven weer zin wil geven.
De nieuwe musical gaat over Sophie, die na de dood van haar moeder Donna haar leven weer zin wil geven. Foto: pr

Hakuna Matata zoekt musicalsterren

Algemeen

Stichting Hakuna Matata uit De Zilk is vooral bekend van de vele musicals die zij in kerken van de Duin- en Bollenstreek al vanaf 1995 opvoeren. De bekendste daarvan zijn de musicals Jesus Christ Superstar, The Sound of Music, Jozefs Droomjas en Prima Donna.

Vanwege het grote succes van de musical Prima Donna! met uitvoeringen in 2017, heeft regisseur Jasja Bühler een nieuwe swingende musical geschreven waarin het verhaal verder gaat met de titel Prima Donna! – Let’s move on. Deze musical wordt op 3, 4 en 5 april 2025 opgevoeren in de H. Hartkerk in De Zilk.

Musical

De musical gaat over Sophie, die na de dood van haar moeder Donna haar leven weer zin wil geven. Ze wil de grote droom van haar moeder gaan verwezenlijken. Het verhaal kijkt op een verrassende manier met één oog in het heden en met het andere oog blikt het terug naar het verleden. Het gaat over liefde, vriendschap en het verstevigen van de familiebanden. De gevolgen hiervan leveren ontroerende, vreugdevolle maar ook zeer komische momenten op.

Enthousiaste mensen

Hakuna Matata is voor deze nieuwe musical op zoek naar enthousiaste mensen van alle leeftijden die het leuk vinden om te zingen, dansen en acteren en heel veel zin hebben om samen met de anderen een mooie onvergetelijke musical neer te zetten. Vanwege de vele jeugdige personages in de musical is de hoop dat ook veel jongeren (vanaf 16 jaar) zich aan willen melden. Naast de deelnemers is iedereen welkom die zich op een andere manier wil inzetten zoals decorbouw, kleding maken, schmink, kapsels of allerlei andere hand- en spandiensten.

Informatie

Geïnteresseerden zijn welkom op maandagavond 13 mei om 20.00 uur in de bovenzaal van het parochiehuis (ingang aan de achterzijde) aan de Beeklaan 15 in De Zilk. Op deze avond wordt er informatie gegeven over onder andere de musical, uitvoeringen en repetities (op maandagavond). Om de sfeer te proeven zal er ook alvast wat gezongen en geacteerd worden.

Kijk voor meer informatie op www.hakanamatata-dezilk.nl of stuur een e-mail naar info@hakunamatata-dezilk.nl.

Uit de krant