Afbeelding
Foto: gemeente Noordwijk

Let op: Deze rotonde in Noordwijk wordt tijdelijk voor autoverkeer afgesloten

Algemeen

Een groot project aan de rotonde Gooweg tot aan het Westeinde nadert zijn voltooiing. Tijdens deze laatste fase is de rotonde Gooweg – Langelaan tussen Noordwijk Binnen en Noordwijkerhout volledig voor autoverkeer afgesloten. Dat duurt tot 17 mei, zo is de verwachting.

Verloopt volgens planning

Het is een groot project. Het gaat om het vervangen van het riool en asfalteringswerkzaamheden vanaf de rotonde Gooweg tot aan het Westeinde. Aannemingsmaatschappij Van Gelder B.V. voert de werkzaamheden in opdracht van gemeente Noordwijk uit. 

Brief aan omwonenden

De aannemer start dinsdag 2 april met de laatste fase van de werkzaamheden. Hij werkt op de rotonde Gooweg – Langelaan. Tijdens deze fase is de rotonde voor autoverkeer volledig afgesloten. Voor het Partycentrum Flamingo, Teylingen College Leeuwenhorst én NH-hotel zijn omleidingsroutes ingesteld. Omwonenden zijn met een brief op de hoogte gesteld.

Omleidingsroutes

De gemeente leidt tijden de werkzaamheden autoverkeer om via Westeinde. De bekende gele informatieborden geven de ingestelde omleidingsroutes duidelijk aan. Teylingen College Leeuwenhorst, Partycentrum Flamingo en het NH-Hotel blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar.

Op Melvin zie je waar er gewerkt wordt

Je kunt over de werkzaamheden, afsluiting en omleidingsroute informatie vinden op Melvin. Zoom in op Noordwijk en je vindt daar alle informatie over werkzaamheden aan de weg. Zoom uit en je ziet welke werkzaamheden er in de regio uitgevoerd worden. Gemeenten houden Melvin naar beste kunnen bij.

Uit de krant