Afbeelding
Foto: pr

Disco Party voor 30-plussers in ‘t Zeepaardje in Noordwijk

Algemeen

Heb jij de eerste twee edities van de Disco Party in ‘t Zeepaardje Noordwijk, 10 december en 4 februari gemist? Niet getreurd, de volgende editie is maandagmiddag 1 april 2024, 2de Paasdag. Dit keer met “oud gediende” DJ Tommy en met DJ Paul Louwers.

Tijdens de laatste editie gaven de bezoekers ook aan dat ze het een geweldig initiatief vinden. De sfeer is goed, de toegang is gratis en daardoor laagdrempelig. Veel dames vinden het weer geweldig om te kunnen dansen op topmuziek uit hun tijd. De volle dansvloer bevestigde dat ook en een bevestiging dat de muziek uit de jaren 70-80-90 erg populair blijft. Het is gewoon een leuk event voor de 30-plusser en dat bleek ook uit de hoge opkomst.

De DJ’s trekken alle Dance Classic hits van toen uit de kast en zorgen voor de perfecte mix. Kortom herbeleef de glorieuze soul- en discotijden van die tijd in de legendarische discotheek in Noordwijk. Zondagmiddag 1 april 2024 belooft wederom een leuke middag te worden, met onvergetelijke hits, zoals: The Jacksons, Donna Summer, Earth Wind & Fire, Robin S, Snap etc.

De Party in het ’T Zeepaardje op de Grent in Noordwijk begint om 14.00 uur en duurt tot 18.00 uur. De toegang is geheel gratis, maar let wel: ”Stilstaan is er op deze middag niet bij – of je wil of niet, er moet gedanst worden!” En noteer ook alvast de vervolg editie, 20 mei 2024 (2e Pinksterdag), in jouw agenda. Voor foto’s of meer info kijk ook op: www.dxeventsgroup.nl

Uit de krant