Afbeelding
Foto: Annemieke van der Togt / ontwerp: Leon Römer

Kiki Schippers doet aftrap theaterseizoen De Muze

Algemeen Cultuur

Donderdag 2 september speelt Kiki Schippers haar voorstelling MEER in De Muze. Zij trapt daarmee het nieuwe theaterseizoen af.

Verder zijn er in september voorstellingen te zien van o.a. Simone Kleinsma, The Bentleys en Marjolijn Touw en Frans Mulder. Het theaterprogramma tot januari is beschikbaar op de vernieuwde website van De Muze (www.demuze.nl).

Leef! Alsof het je laatste dag is, of als het allerlaatste uur. Kiki doet niet anders. Maar na jaren van dansen op de vulkaan, is het nu tijd om stil te staan bij alles wat zich in de tussentijd heeft opgehoopt en vastgekoekt. Kiki maakt de rekening op in een voorstelling met een overdaad aan scherpe en ontwapenende liedjes, waarin ze zichzelf en de wereld niet spaart. Een piano, een gitaar en een dijk van een stem, wat wil je eigenlijk nog meer?

Met haar scherpe pen bijt ze zich vast in de actualiteit met satire voor radioprogramma Spijkers met Koppen, columns en frisse liedjes voor televisieprogramma’s De Vooravond. Ze werd in vijf jaar tijd vier keer genomineerd voor het beste theaterlied en won de Annie M.G. Schmidtprijs met Er spoelen mensen aan.

Donderdag 2 september, aanvang 20.15 uur. De plaatsbewijzen kosten € 17,50 (inclusief een consumptie vooraf). De theaterbalie van De Muze is geopend en telefonisch bereikbaar op: maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur, maandagavond van 18.00 tot 21.00 uur.

Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuze.nl 

Iedereen die op de hoogte wil worden gehouden van de voorstellingen en activiteiten in de Muze, kan zich aanmelden voor de mailing via de website www.demuze.nl 

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant