Logo denoordwijker.nl
Foto: PR
Sport

Omloop Noordwijkerhout van start

De Virtuele Omloop van Noordwijkerhout is uit de startblokken: deelnemers hebben tot zondag 2 mei de tijd om een afstand naar keuze af te leggen.

Deze Omloop wordt georganiseerd door de Noordwijkerhoutse Strandlopers (NSL) en is onderdeel van het Virtuele ZZ Circuit.

De Omloop van Noordwijkerhout wordt jaarlijks georganiseerd door de NSL en het Zorg en Zekerheid Circuit. Als laatste van de in totaal acht lopen, is de Omloop uniek door het parcours dwars door de bloeiende bollenvelden. Dit jaar is het een virtueel (hard)loopcircuit. De Omloop kan gelopen worden met afstanden van 5, 10 en 21,1 km, de unieke halve marathon.

Deze editie van de Omloop kent een bijzonder deelnemersveld. Door het feit dat de deelnemers de gekozen afstand op een eigen locatie lopen komen de lopers van heinde en verre, van Noordwijk tot zelfs Australië.

De start van de Omloop is door de videoclub AMFI ’66 vastgelegd op video en te bekijken via de website van de NSL: www.av-nsl.nl.

Onder de 500 ingeschreven lopers worden vijf taarten verloot en krijgen alle deelnemers een felicitatiekaart toegestuurd.

Meer berichten