Logo denoordwijker.nl
Foto:

Kleuters Witte School tekenen voor senioren

Welzijn Noordwijk schreef naar de Noordwijkse scholen: ‘Vanuit Welzijn Noordwijk hebben we vorig jaar veel ouderen die thuiszitten blij gemaakt met mooie tekeningen en knutselwerkjes van kinderen. Deze actie hebben we gedaan voor ouderen die nog zelfstandig thuis wonen in de gemeente Noordwijk. Jullie hebben hier toen ook aan mee gedaan. We hebben ontzettend veel leuke reacties ontvangen. Op deze manier hebben we de ouderen een lach op hun gezicht bezorgd en zou het leuk zijn om dit weer een keer te kunnen doen.’

Leerlingen van De Witte School gaven spontaan gehoor aan de oproep van Welzijn Noordwijk en gingen creatief aan de slag.

Met een dikke stapel tekeningen vertrokken de allerjongste leerlingen van De Witte School maandagmorgen naar De Wieken. Onderweg was er van alles te zien en beleven. Toen de vrolijke optocht bij De Wieken aankwam, zag Joep (4 jaar) daar tot zijn grote verrassing zijn eigen oma.

Een deel van de tekeningen werd eigenhandig door de kleuters in de brievenbussen gestopt. Medewerkers van Welzijn Noordwijk bezorgen de resterende tekeningen.

Een zeer geslaagde actie waar jong en oud veel vreugde aan beleven.

Meer berichten