Afbeelding
Foto: Cor de Mooy

Administratie met Koffie gaat van start

Algemeen Kort nieuws

Op dinsdag 1 september start het eerste wekelijkse vragenuurtje van Administratie met Koffie, zowel telefonisch als op een vaste plek. Je kunt tijdens dit uurtje vragen stellen over je administratie, formulieren of post, onder het genot van een kopje koffie. In buurtcentrum ‘t Trefpunt zit wekelijks van 13.00 tot 14.00 uur een getrainde vrijwilliger klaar om antwoord te geven op je vragen.

Het idee van Administratie met Koffie is ontstaan, door de enorme behoefte aan ondersteuning bij administratieve vragen. Brieven van instanties worden steeds ingewikkelder. De uitgaven gaan sneller zonder dat je het altijd door hebt, omdat veel betalingen automatisch af worden geschreven en contracten worden verlengd.
De getrainde vrijwilligers van Administratie met Koffie helpen de inwoners van Noordwijk graag om deze zaken te bekijken. Iedereen is welkom om binnen te lopen met zijn of haar vraag.

Men kan terecht voor kleine vragen als het opzeggen of kiezen van een telefoonabonnement, het meelezen van brieven van (financiële) instanties of het invullen van formulieren. Daarnaast kun je bij de inloop terecht met vragen over voorzieningen, toeslagen, verzekeringen en voor tips bij het ordenen van je administratie.
Je kunt gewoon binnenlopen, je hoeft je niet vooraf aan te melden. Als je liever telefonisch je vraag wilt stellen, kan dat ook tijdens het wekelijks vragenuurtje. Op andere tijden kun je de voicemail inspreken en word je binnen een week teruggebeld.

Je kunt je vraag ook mailen naar info@administratiemetkoffie.nl. Neem ook eens een kijkje op www.administratiemetkoffie.nl

Uit de krant