Stichting Marhaba actief met Suikerfeest | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Hakim Traïdia gaf optreden voor senioren. | Foto en tekst : Wim Siemerink
Hakim Traïdia gaf optreden voor senioren. | Foto en tekst : Wim Siemerink (Foto: )

Stichting Marhaba actief met Suikerfeest

De Noordwijkse Stichting Marhaba Welkom liet in Noordwijk het einde van de Ramadan en het vieren van het Suikerfeest niet ongemerkt voorbij gaan. Omdat door de geldende regels het samenkomen in grotere groepen niet mogelijk is werd op kleinere schaal toch het Suikerfeest gevierd.

Op de zaterdag verrasten de bestuursleden Abdel Hamid El yaakoubi en Hassan Cherkaoui de ouderen Noordwijkers met een islamitische achtergrond met een persoonlijk bezoekje. En voor iedereen was er een presentje, een schaal met heerlijke traditionele lekkernijen. Op zondag bezocht men de bewoners van het seniorencomplex aan de IJmuiderstraat en ook de bewoners van De Rederijker.

Voor hen was er een speciaal optreden van Hakim Traïdia, theaterartiest en mimespeler. Bij het grote publiek vooral bekend door zijn rol in Sesamstraat. Doordat het weer deze zondag niet wilde meewerken werd het een beperkte maar wel heel leuk optreden. En voor alle bewoners waren er prachtige boeketten lelies die dankbaar in ontvangst werden genomen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>