Fluks houdt groots beachkorfbaltoernooi | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Zaterdag houdt Fluks voor de 28e keer het Beachkorfbaltoernooi. | Foto: PR
Zaterdag houdt Fluks voor de 28e keer het Beachkorfbaltoernooi. | Foto: PR (Foto: )

Fluks houdt groots beachkorfbaltoernooi

Fluks houdt voor de 28e keer het beachkorfbaltoernooi op het Noordwijkse strand. Dit jaar zal dat zijn op zaterdag 29 juni, van 10.30 tot 16.30 uur. Het toernooi vindt plaats bij strandpaviljoen De Koele Costa (afrit 21).

Voor Fluks is dit toernooi een hoogtepunt in het jaar. De hele vereniging is betrokken bij dit evenement. De voorbereidingen beginnen al in het najaar, en in de week vooraf en vooral tijdens de dag van het toernooi draagt iedereen een steentje bij. Dat begint bij het ingraven van de palen op het strand 's ochtends om half 6, en eindigt de volgende ochtend met het klaarzetten van het ontbijt en het opruimen van het terrein.
Dit jaar zullen ongeveer 70 teams uit het hele land deelnemen aan het toernooi, dat Fluks organiseert met de insteek dat korfballen leuk is en korfballen op het strand alleen maar leuker kan zijn. Sportiviteit en lol in het korfbalspel staan dus hoog in het vaandel.

Bezoekers zijn welkom bij dit gezellige evenement.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>