Afbeelding

'When children rule the world'

Algemeen Cultuur

kleijnkoor ♦ Op 20 februari start Kleijnkoor Noordwijk een nieuw kinderkoorproject onder de titel 'When children rule the world'.

Sport, natuur en cultuur dragen bij aan een gezonde leefomgeving van kinderen. Het spelen, bewegen, zien, ervaren en voelen wordt door Kleijnkoor Noordwijk samen gebracht in een project waar de kinderen zingend en dansend ervaren wat muziek met ze doet.
De kinderen van Kinder Kleijnkoor Noordwijk zullen met een aantal leden van Kleijnkoor Noordwijk een internationaal project instuderen. Alle liedjes zullen uitgaan van het thema 'Als kinderen toch de wereld mochten regeren." Tijdens dit project wordt veelal met Engelstalige liederen gewerkt, maar ook met Nederlandse vertalingen.
Het project is geschikt voor kinderen voor de leeftijd vanaf groep 3, ook als ze geen Engels spreken. De kinderen zullen dit tweetalige programma in 8 tot 10 repetities instuderen met afsluitende optredens op 21, 22 april en 10 mei op diverse bijzondere locaties. Er zal veel gezongen maar ook gedanst worden, dus het kinderkoor in beweging.

De Speelbergh

Kleijnkoor Noordwijk werkt in dit project samen met de speelotheek op 's Heeren Loo. Speel-o-theek 'De Speelbergh' is een uitleen-, advies- en informatiecentrum voor algemeen en aangepast spelmateriaal.

Kinderen van de basisschool van groep 3 tot en met groep 8 kunnen zich nu aanmelden voor dit project door een mail te sturen naar secretariaat@kleijnkoor.nl met daarin naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum. De repetities starten op 20 februari en zijn op maandag van 16.00 tot 17.00 uur bij OnStage Noordwijk, Hoogwakersbosstraat 12. Deelnamekosten voor repetities en materiaalkosten bedragen € 75,- per persoon.


Uit de krant