Afbeelding

KunstKlank dingt mee naar bijdrage Luchterduinen Fonds

Algemeen Cultuur

luchterduinen ♦ KunstKlank doet met Gestrand Verlangen mee aan de publiekswedstrijd van het Eneco Luchterduinen Fonds. Dit fonds ondersteunt projecten die onder meer de kustbeleving voor inwoners en toeristen in Noordwijk kunnen versterken.

Gestrand Verlangen is een Nederlandstalige muziektheateruitvoering en KunstKlank-adaptatie van de opera Dido en Aeneas. Deze zomer te zien in het speciaal hiervoor ontworpen, verplaatsbare KunstKlank-theater op het strand van Noordwijk. Een culturele markeerpunt dat deze zomer ook plaats biedt aan een speciale kindervoorstelling en diverse nevenactiviteiten. Het theater zal de komende jaren, telkens op andere locaties in Noordwijk, jaarlijks verrijzen als decor voor nieuwe bijzondere KunstKlank-producties.

Sinds vele jaren weet KunstKlank zich gesteund door een trouw publiek en door talloze vrijwilligers, bedrijven en organisaties uit de Noordwijkse samenleving. Voor de realisatie van zowel de productie Gestrand Verlangen als het bijzondere theater is echter ook nog veel geld nodig. KunstKlank dingt daarom mee naar een bijdrage uit het Eneco Luchterduinen Fonds. Vanaf donderdag 19 januari kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete project op www.eneco.nl/over-ons/projecten/luchterduinen-fonds/

Uit de krant