Logo denoordwijker.nl
Foto: pr
Agenda

Vierde editie Diner in White gaat door!

  Activiteiten

Dit jaar wordt alweer de vierde editie van Diner in White Noordwijk georganiseerd. Zaterdag 11 juni is alles en iedereen weer in het wit op dit bijzondere evenement en zoals gebruikelijk is de locatie nog geheim.

Het idee van Diner in White is gebaseerd op het uit Frankrijk overgewaaide ‘Diner in Blanc’. De Noordwijkse versie was het afgelopen keren een groot succes. Bij Diner in White Noordwijk is er niet alleen een witte dresscode maar bovendien ook de wens dat de overige attributen zoals de stoelen, kaarsen, het bestek en het tafellinnen zijn aangepast. Alle deelnemers nemen deze overigens zelf mee.

Dit is ook een onderdeel van Diner in White Noordwijk. Het principe van Diner in White Noordwijk is verbinden. Bij dit informele diner komen mensen met verschillende achtergronden samen om kernwaarden zoals respect, vriendschap en verbondenheid met elkaar te delen. De in het wit geklede deelnemers nemen zelf een mand met eten en drinken mee en ook eigen {klap)stoelen en tafeltjes. Verzamelen bij de Koninklijke Beuk aan de Van Berckelweg om 17.00.uur. Hiervandaan worden de deelnemers gebracht naar een niet van tevoren bekend gemaakte, prachtige plek in de buitenlucht, ergens in Noordwijk.

Om daar, los van de waan van alledag, gezelligheid, vriendschap en respect met elkaar delen. Het geheel is omkleed met muziek en dans en daarnaast zijn er bovendien enkele verassingsacts. 

Na afloop, rond de klok van 22.00 uur, gaat iedereen weer terug naar de verzamelplaats bij de Koninklijke Beuk. Bij slecht weer is er een alternatief programma in een prachtige binnen-locatie.

Het Diner in White Noordwijk wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van fonds1818. Er zijn voor dit unieke evenement, dat dus op 11 juni wordt gehouden, zijn nog plaatsen beschikbaar. 

Aanmelden via: eventenmoure@gmail.com.

Meer berichten