Janieck Devy verrast De Witte School  | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Kort nieuws

Janieck Devy verrast De Witte School

verrassing ♦ Leerlingen van De Witte School in Noordwijk werkten gedurende drie weken in samenwerking met Harmoniekapel Crescendo en Echo der Duinen aan een muzikaal schoolproject 'Wereldmuziek'.

Tijdens een open podium op dinsdagmiddag 21 maart presenteerden de leerlingen het resultaat van drie weken hard oefenen. Er werd gezongen, gedanst en gemusiceerd. 

Grote verrassing voor de leerlingen was de aanwezigheid van Janieck van de Polder, beter bekend als Janieck Devy. Janieck is oud-leerling van De Witte School en bekend van onder andere de Nederlandse speelfilm Puk van de Petteflet en meer recent van zijn Europese dance-hit 'Reality'.

Ook Janieck betrad dinsdagmiddag het podium. Voor veel leerlingen is Janieck een inspiratiebron en extra motivatie om hun muzikale talenten verder te ontwikkelen.
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>