Strandrups trakteert Blij met Muziek | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Foto:

Strandrups trakteert Blij met Muziek

Het was zaterdag een bijzondere dag voor de leden van de Drumband Blij met Muziek. De stichting Outdoor4disabled had de drumband uitgenodigd voor een verwendag. Daar was een goede reden voor.

Door Ina Verblaauw

Drumband Blij met Muziek uit Cruquius is een stichting waar dertig mensen met een verstandelijke beperking elke week veel plezier beleven aan het maken van muziek op slag- en blaasinstrumenten. Helaas werd in juni de aanhangwagen met daarin alle muziekinstrumenten gestolen. De drumbandleden waren totaal van slag. Het treurige nieuws haalde de landelijke pers. Eén van de mensen die direct reageerden was André Rieu, die de toezegging deed alle nieuw aan te schaffen instrumenten te zullen vergoeden.


Ook de stichting Outdoor4disabled kwam in actie; zij organiseerden een verwendag: rijden over het strand met de strandrups, koffie met gebak en een heerlijke lunch. Marion Kuijper en penningmeester Peter van Os waren de hele dag druk in de weer om het iedereen naar de zin te maken, waarbij de stralende zon ook een handje meehielp. Voor de meeste leden van de drumband was het heel lang geleden dat zij op het strand waren geweest. Er werd met volle teugen genoten van de ritten, de wind door de haren en de geur van de zee. Als dank werden de aanwezigen bij Strandplaats Nederzand(t) aan de Langevelderslag getrakteerd op een optreden van de drumband. Ook aan André Rieu is aangeboden om als dank voor wat hij heeft gedaan, een optreden te verzorgen. Rieu heeft nog niet gereageerd, maar de groep is nog steeds hoopvol daarover.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>