Logo denoordwijker.nl
Een kijkje in de bouwput bij SJC. | Foto en tekst: Wim Siemerink
Een kijkje in de bouwput bij SJC. | Foto en tekst: Wim Siemerink (Foto: )

Basis voor nieuwe accommodatie SJC is gelegd

Het voetbalterrein van SJC geeft al maandenlang een bepaald ongewone aanblik. Na het afbreken van de bestaande clubaccommodatie leek er lange tijd niets te gebeuren.

Maar, inmiddels zijn er hinderden heipalen de grond in gegaan en is aannemer BAM actief om de gemaakte plannen ten uitvoer te brengen. De huidige aanblik verandert niet veel. Maar in de bouwput waren er volop activiteiten zoals op deze foto duidelijk is waar te nemen. Projectleider Mark van Oostrum en de leden van de bouwcommissie hebben kort voor de bouwvakvakantie even overuren moeten maken

Over precies twaalf maanden moet er op deze plek een half ondergrondse sporthal, de kleedkameraccommodatie, een fonkelnieuw hoofdveld inclusief tribune en een SJC clubhuis zijn gerealiseerd. Deze enorme bouwput maakt wel duidelijk dat er nog heel veel werk te verzetten is voor dat er een feestelijke opening kan gaan plaats vinden.

Dit jaar, op 26 september, viert SJC het honderdjarig bestaan. Feest vieren in het nieuwe clubhuis kan dus helaas niet. De vereniging heeft de kalender met speciale evenementen dan ook moeten bijstellen. Daarbij zorgen de huidige omstandigheden en de anderhalve meter maatregel helaas ook nog voor extra tegenslagen.

Meer berichten