Afbeelding
Foto: PR

Proefvaartdagen bij Jachthaven Poelgeest

Algemeen

Jachthaven Poelgeest organiseert op vrijdag 14 en zaterdag 15 september proefvaartdagen met de boten van Antaris, Maril en Maxima. Op de proefvaartdagen is het mogelijk vrijblijvend kennis te maken met deze sloepen en tenders.

Poelgeest staat al jaren bekend vanwege de super luxe Antaris en Maril sloepen en heeft dit jaar haar assortiment uitgebreid met de Maxima tenders. De sloepen en tenders van Maxima worden geleverd met Honda buitenboordmotoren en Vetus dieselmotoren in afmetingen van 4,85 tot 6,30 meter. Deze boten onderscheiden zich in comfort en gebruiksgemak voor een zeer scherpe prijs.
Van de Friese sloepenbouwer Maril ligt de dit jaar uitgekomen 7Nxt klaar voor een proefvaart. De 7Nxt is de grotere broer van de in 2016 gelanceerde 6Nxt. Beide modellen zijn uitermate populair en combineren eigentijdse lijnen met een klassieke en elegante vormgeving. Deze Marils kunnen ook
volledig elektrisch geleverd worden. Tijdens de proefvaartdagen is er een Maril 6Nxt elektro beschikbaar voor demonstraties.
Naast de nieuwe Maril liggen ook de immens populaire Antaris Fifty5 en Sixty6 klaar voor een proefvaart. Met deze vernieuwende modellen heeft Antaris zeer veel succes. Al vijf jaar achtereen is de maximale productie gedraaid. In de maand september is het nog mogelijk om een model 2019 te bestellen voor de prijs van 2018 tegen aantrekkelijke voorwaarden. Ook zijn diverse demonstratiemodellen zeer scherp geprijsd. 
Wilt u ook eens kennis maken met deze prachtige boten van Nederlandse bodem kom dan langs op het Proefvaartweekend. De vloot ligt klaar op vrijdag 14 en zaterdag 15 september van 10.00 tot 17.00 uur bij Jachthaven Poelgeest aan de Hugo de Vrieslaan 1 in Oegstgeest. Meer informatie vindt u ook op www.poelgeest.nl.

Uit de krant