Afbeelding

Noordwijk Winter Wonderland komt terug

Algemeen Kort nieuws

Op vrijdag 1 december opent Noordwijk Winter Wonderland voor de derde maal haar deuren aan de Koningin Astrid Boulevard. Anderhalve maand lang winters genieten voor jong en oud.

Op het terrein van Het Zuiderbad verrijst weer de winterwarme Alpenstube met een 150 m2 ijsbaan. Tot en met zondag 14 januari 2018 is iedereen van harte welkom voor winterse pret om met elkaar de gezellige decembermaand te vieren en het nieuwe jaar in te luiden.
Op en rond de ijsbaan zal er naast schaatspret voor jong en oud een gevarieerd winters programma worden geboden. Schoolschaatsen, culinaire Zwitserse avonden, een Stube (pub-)Quiz en Hüttenbingo staan ook dit jaar weer op de agenda, die voortdurend zal worden geactualiseerd op de website www.noordwijkwinterwonderland.nl. Elke dag zijn er winterse Alpengerechten te verkrijgen, zoals kaasfondue en Kaiserschmarren. Ook zullen de Hollandse stamppotten niet ontbreken. En natuurlijk kun je elke dag even langskomen voor een bitterballenborrel vanaf 17.00 uur.
Op zondag 3 december wordt Sinterklaas verwacht tussen 14.30 en 17.00 uur. Alle kinderen tot en met 7 jaar mogen dan hun schoen komen zetten. Op maandag 4 december kunnen dan de schoenen weer opgehaald worden tussen 15.00 en 17.00 uur.
Oók dit jaar zal de Kerstman een bezoekje brengen aan Winter Wonderland. Meer info volgt snel op onze website www.noordwijkwinterwonderland.nl
Noordwijk Winter Wonderland zal elke dag geopend zijn. De entree voor de ijsbaan is 6 euro, inclusief huur van de (hockey-) schaatsen. Voor de agenda en actuele openingstijden wordt geadviseerd de website te raadplegen. Ook blijf je volledig op de hoogte via www.facebook.com/noordwijkwinterwonderland

Uit de krant