Afbeelding
Foto: pr

Markt onder de Linden in Noordwijk-Binnen

zaterdag 8 juni 2024 10:00 tot 17:00

Markt onder de Linden wordt op 8 en 9 juni weer gehouden in Noordwijk-Binnen. Liefhebbers van plantjes, tuinen, muziek, kunst, brocante en delicatessen kunnen tijdens dit weekend weer volop inspiratie opdoen tijdens de markt.

Voor de 36e keer wordt deze gezellige markt georganiseerd op het sfeervolle Lindenplein en de Voorstraat. In de Oude Jeroenskerk verzorgen diverse kunstenaars traditiegetrouw een expositie. Ook is er weer een Open Tuinenroute, waarbij enthousiaste tuineigenaren hun tuin open stellen voor het publiek. Dit alles wordt omlijst door muziek en gezellige terrasjes, zowel in de Voorstraat als bij de muziektent op het Lindenplein.

De markt is gratis toegankelijk en beide dagen geopend, op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Locatie