De cast van het toneelstuk “Bejaardentehuis de Toekomst”
De cast van het toneelstuk “Bejaardentehuis de Toekomst” Foto: pr

ODI en HTIOS samen op de planken met Bejaardentehuis De toekomst

zaterdag 6 april 2024 20:00

De toneelverenigingen ODI en HTIOS spelen samen het hilarisch toneelstuk “Bejaardentehuis De toekomst” van auteur Maurits Keyzer.

Al een half jaar wordt er wekelijks gerepeteerd door de elf spelers om dit doldwaze stuk in de vingers te krijgen. De commotie die ontstaat door de fusie van twee bejaardentehuizen liegt er niet om. Noch het personeel, noch de dames van de beide huizen kunnen het goed met elkaar vinden. Als er een heer op de afdeling komt wonen, leidt dit tot opwinding van de dames en tot grote frustratie bij de nieuwe directrice, die er sowieso vreemde regels op nahoudt. Een modern stuk dat garant staat voor een lekker avondje lachen!

De toneelverenigingen spelen vier voorstellingen: zaterdag 6 april om 20.00 uur en zondag 7 april om 14.00 uur in de tijdelijke Schelft in Noordwijkerhout. En de week erna vrijdag 12 april en zaterdag 13 april om 20.00 uur in de Muze te Noordwijk.

Voor tickets en info, zie toneelverenigingodi.nl en toneelvereniginghtios.nl. Tickets zijn ook te koop aan de kassa voorafgaand aan de voorstelling. Komt u ook meelachen? 

Locatie