Afbeelding
Foto: Imke Panhuijzen

Nhung Dam in De Muze!

donderdag 25 april 2024 20:15 tot 22:30

Op donderdag 25 april staat Nhung Dam in theater De Muze in Noordwijk met de voorstelling Nhung geeft zich bloot. Een voorstelling over de cruciale kruispunten in ons leven Kaarten voor de voorstelling à €19.50 zijn te koop via de website van het theater of aan de theaterkassa. 

Nhung Dam is een meester in verhalen vertellen, virtuoos en ontroerend. Haar unieke stijl staat op het kruispunt van genres: cabaret meets toneel, stand-up meets opera. Haar voorstelling ‘3 miljoen voetstappen naar Sicilië’ werd bekroond met een sterrenregen. Dit keer laat ze zichzelf ook niet buiten schot. Sterker nog, het is tijd om zich helemaal bloot te geven.

Haar ‘3 miljoen voetstappen naar Sicilië’ werd bekroond met een ware sterrenregen. En nu is Nhung Dam terug met een nieuwe voorstelling.

Dat Nhung Dam Nederlands is. Toeval. 

Dat ze graag hutspot eet. Toeval. 

Dat ze ‘kringverjaardagen’ houdt. Toeval. 

Dat ze lid is van de ANWB. Toeval.

Het schip dat haar Vietnamese ouders van zee plukte was nou eenmaal een Nederlands schip.

‘Nhung geeft zich bloot’ wordt een voorstelling over de cruciale kruispunten in ons leven. Niet die van de juiste liefdespartner, werk, woonplek, dating-strategieën, maar die van geluk. Een verkeerde keuze kan nu eenmaal tot een compleet ander leven leiden.

Verwacht een avond vol inspiratie, humor, herkenbaarheid. Levensplezier opgesloten in een goed verhaal. Denk aan de energie van een punkband, gekoppeld aan Vietnamese opera. Nhung Dam is een meester in verhalen vertellen, ze weet werelden te scheppen, legt er een vergrootglas op, virtuoos, vol zelfspot en ontroering. Met een onvermoeibare blik kijkt Nhung naar deze wereld, waarbij ze ook zichzelf niet buiten schot laat. Sterker nog, het is tijd om zich helemaal bloot te geven.

Ticketinformatie

Tickets voor de voorstelling kosten €19.50 per stuk. Voor meer informatie en kaarten, bezoek demuze.nl of neem contact op met de kassa van het theater, via kassa@demuze.nl of 071-3646226. De theaterkassa is elke week geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 10u-16u.

Locatie